Varsågod och välj!

Våra 42 husmodeller finns i en mängd olika stilar och storlekar. Välj ut den eller de modeller som matchar era önskemål bäst. Ladda ner plan- och fasadritningar, skriv ut dem och börja skapa ert personliga hus. Kom ihåg att (nästan) allt går att ändra på. Om ni t ex gillar en modell särskilt mycket, men önskar att den vore större så kan helt enkelt förlänga huset, eller ändra planlösnig på villan. Vi har allt från moderna till traditionella hus som ni kan utgå från, och självklart går husen bra att köpa även i grundutförande. Husen på bilderna kan vara extra utrustade.


Ekeforshus KungsgårdenKungshus - serien
Är namnet på vår husserie som följer våra svenska traditioner av vackra kust- och landskapshus i klassisk elegant sekelskiftesstil.

Ekonomen 156Ekonomen
- serien
Heter vår serie av rationella husmodeller till extra bra priser. Här är möjligheterna till förändringar inte lika stora och standarden lite enklare.

Ekeforshus Övraholm 173Moderna serien
Är vår serie av nyskapande modeller där vi förenat smart och praktisk funktion med ny spännande design. Formgivningen är ofta annorlunda och överraskande.

Ekeforshus Providence 192Klassiska serien
Är tidlösa och har ett tydligt släktskap med äldre byggtraditioner. Det är stolta och vackra
hus som pryder sin plats var som helst. De är lätta att anpassa efter egna önskemål.
Här ingår även våra stiliga New England-hus.

Egen ritningEgen husritning
Vill ni bygga hus helt efter eget huvud så kan vi förmodligen hjälpa er även med det. Förutsättningen är att det är ett hus med trästomme och att konstruktionen passar vår tillverkningsprocess.

skiss-våra-hus(2).jpg


skaparlada(1).png

Skapa fritt från våra 42 grundmodeller.

Kungshus

Skärgårdshus med lantlig tradition
Drömmer du om ett skärgårdshus eller ett hem med lantlig tradition? Ekeforshus erbjuder en serie med vackert utformade hus med klassisk känsla, vacker design och öppen planlösning. Hitta lugnet i ett hem som följer svensk tradition av landskaps- och skärgårdshus i klassisk sekelskiftsstil. Dessutom hittar du våra sluttningshus i den här kategorin.
Beställ katalog     |     Favoriter
Objekt och tomter kan markeras som favoriter.

Klicka på stjärnan för aktuellt objekt för att spara i listan.

    Töm lista